Nakon što je Hasan Dudić isprozivao Zlatu Petrović, ona mu odgovorila

0
94

Hasan Dudić u posljednjem intervjuu nije imao mnogo lijepih riječi za bivšu suprugu Zlatu Petrović, a ona mu nije ostala dužna.

– U okej sam odnosima sa bivšim muževima, jer imam sinove sa njima. E, sad, Hasan je jednom prilikom rekao da bi prije umro nego što bi se pomirio sa mnom. Ali ja ne uzimam njegove riječi zdravo za gotovo nikada. On je jednostavno takav, promjenljiv prema meni, jer me patološki voli – istakla je pjevačica za Star.

– Ne zamjeram mu ništa, ni šta je rekao ni šta će da kaže, ali mene od davnih dana to ne interesuje. To je neki njegov bijes i ludilo koje izbacuje.
Podsjetimo, Dudić je u aprilu prošle godine za isti nedjeljnik izjavio:

– Ne daj Bože da se čujem sa Zlatom! Sa njom ne želim da se čujem u životu više! Sad će godinu dana kako nismo u kontaktu uopšte. Ako mi vjeruješ, kad bih umirao ne bih želio da je vidim! Nanijela mi je toliko zla u životu. Pomogao sam joj, a na kraju sam ja ispao j****a stranka! Ispod čerge sam je izvukao! Sve što kaže – laže! Laže i kad kaže da je dobra sa mnom i Pejom (prim.aut. Zoran Pejić Peja, takođe Zlatin bivši suprug). Ona ni sa kim ne govori. Ona je žena alkoholičar. Ne želim da je pljujem, ali moram da kažem šta imam. I da umre sutra me ne zanima. U propast me je dovela, a ja sam joj sve opraštao. Nije dostojna mog imena i prezimena.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI