Nakon smrti muža Elma Sinanović se vraća na estradu u velikom stilu

0
1277

Pjevačica Elma Sinanović nakon smrti u porodici ponovo je stala na noge i krenula u povratak estradnog trona.

Pjevačica se prije godinu i po dana povukla iz javnosti kada joj je preminuo suprug Smail Sinanović od posljedica teške bolesti.

Zbog neopisive ljubavi prema zajedničkoj kćerci Huliji i ljubavi prema muzici, Elma je riješila da se vrati na scenu u potpuno nova i nedodirljiva. Pored toga što je sklopila saradnju sa jednom od najuticajnijih muzičkih produkcija “Two louder” i menadžmentom iz Ciriha koji drži najpoznatije pop, folk i rep izvođače, folkerka priprema novi album uz njihovu podršku.
Profesionalni tim iz Švicarske maksimalno se angažovao oko pjevačice i zajedničkim snagama pretenduju da ostare kvalitetan cilj. Bez obzira na situaciju sa koronavirusom, ona je  snimila jedan od spotova, a u narednom periodu objaviće četiri nove pjesme.

Elma Sinanović je inače prije nekoliko godina bila jedna od naplaćenijih pjevačica i poznata je po hitovima “Ah tugo, tugo”, “Čarobno, čarobno”, “Sat što kasni”, “Bankrotirala” i drugim. Kada joj se suprug razbolio, ona mu se maksimalno posvetila i karijeru stavila u drugi plan.

Uprkos tome što je muzika njen život, suprug i kćerka su joj uvijek bili u prvom planu. U Novom Pazaru, gdje inače živi, smatra se pjevačkom veličinom, te je angažovana na brojnom privatnim slavljima, veseljima i radu u klubovima. Njen povratak na scenu podržale su brojne njene kolege: Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, Indira Radić, Predrag Živković Tozovac i mnogi drugi

Pozvali smo Elmu koja je sa uzbuđenjem pričala o svom povratku na scenu.
“Uradili smo četiri pjesme, a u protekla dva dana dva spota. Prezadovoljna sam. Vraćam se na velika vrata. Čast mi je što imam pravi tim saradnika koji su se potrudili da sve bude na najvišem mogućem nivou. Svaka pjesma ima neku svoju priču koju čekam da prenesem publici”, rekla je pjevačica.

http://

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official)

(Nova.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI