Najponosniji tata Esko Boss pjesmu “Četiri bisera” posvetio svojim kćerkama: Bog mi dragi poklonio, to što nema Amerika cijela… (VIDEO)

Ljubav i neraskidiva povezanost očeva i kćerki je stalna inspiracija za pjesme koje smo imali prilike slušati do sada. Međutim, ovoga puta imamo hit “Četiri bisera” u kojem se pjeva ne o jednoj ili dvije, već o četiri kćerke.

Ovu novu pjesmu nam s ponosom predstavlja Esad Kalač, na estradi poznatiji kao Esko Boss, koji ima četiri kćerke kojima je i posvetio ovu numeru.

Kompletan autor pjesme je fenomenalni Dilvad Felić Dado koji je prepoznao pravi momenat da uradi ovakvu pjesmu, a da je otpjeva upravo Esko Boss. Snimanje je bilo, naravno u studiju Dado music u Bihaću. Od ekipe koja je učestvovala u radu na pjesmi “Četiri bisera” su još i- gitare: Dragan Todorović Buca, saxofon: Iman Kadrijev, sinty, klavijature: Dado, prateći vokali: Romana, Dado, Miks: Nemdžad Alić Nemdžo Studio Amadeus.
Kompletna priča je upotpunjena video spotom iz prelijepog grada na Uni, a koji su radili Sanel Alibegović i Amir Selimović.

Reakcije su više nego odlične jer pjesma je takva da vam mami osjećaj ljubavi, radosti, sjete, ponosa. Ko ne bi i bio ponosan kada kraj sebe ima četiri bisera. Kao što i u pjesmi pjeva Esko Boss, on i jeste najponosniji tata.

Poslušajte novu pjesmu i pogledajte spot u linku ispod teksta.

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI