Nadežda šutnula Tomu i riješila da tuži njegovu majku

0
22

Nakon Nadeždinih brojnih svađa kako u rijalitiju tako i van njega sa Tomom i njegovom porodicom i iznošenje prljavog veša u javnost o tome kako su se oni ponašali, Biljićka je po svemu sudeći stavila tačku na sve to i riješila da se osveti Tomi i njegovoj majci.

Naime, Biljićka je objavila na Instagram takozvani stori povodom jednog novinskog natpisa i izrekla brojne optužbe na račun Tome i njegove majke kao i da su oni umiješani u linč i hajku koja se vodi protiv nje.


– Za ovo će mama dobiti tužbu, a Tomislava tek treba da stigne kazna, više nemam pardona, pošto me pravite ludom i ku*vom sve novine koje su to pisale i sve što su Jasmina i njen sinčić pisali biće krivično gođeni. Ja da budem seljanka i jadnica koja oprašta ku*ve i zaljubljenost u svoju majku više neću! Dosta je!!!! I ne pišite mi ništa jer nikome neću odgovoriti, dosta je više sa linčom na mene od strane svih!!!! – napisala je Nadežda u pomenutoj objavi, a mi možemo zaključiti da su oni stavili tačku na njihov odnos i da će sve ovo dobiti epilog na sudu.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI