Nadežda se oglasila nakon Tomine dvostruke preljube: Doživotno ću mu zabraniti da viđa dijete!

0
5

Prošle noći tokom nezaboravne žurke koju je organizovao Veliki šef, na kojoj je zadrugare zabavljao pjevač Radiša Trajković Đani, došlo je do potpunog preokreta u životu Tomislava Tome Panića.
Kako je poznato, Toma je sa sada već bivšom ljubavnom partnerkom i pjevačicom Nadeždom Biljić dobio nasljednika Longa. Međutim, po njegovom ulasku u Zadrugu 4 nevolja u ljubavnom gnijezdu eskalirale su konačnom odlukom Biljićeve.

Naime, Toma je prošle noći tokom žurke bio prepušten strastima, pa se tokom igre ,,Masne fote” poljubio sa Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić, sa kojom je čak simulirao i intimne odnose. Kontaktirali smo Nadeždu, kako bi provjerili u kakvom je stanju. Vidno neraspoložena i utučena, Biljićeva nam se povjerila o svim problemima kroz koje trenutno prolazi, pa nam je prokomentarisala i Tomin sinoćni potez.


– Kako sam? Ja sam ovo očekivala, očekivala sam s*ks, ali ne znam zašto se nije desio! Bora ga je ubijedio vjerovatno da sam p*šila k*rac Peksu. Smatram da on mene nikad nije ni volio, smatram da je sa mnom bio samo iz koristi, jer je moja majka podigla kredit u vrijednosti 400.000 dinara zbog njegovih kazni u Svilajncu, da bi mogao da ode dole i vidi svoje roditelje. Sve je on lijepo isplanirao, nije smio da me ostavi, jer sam ja bolesna, ali evo sada je pokazao pravo lice – započinje Nadežda.

Toma se prethodnih dana hvalio Nadeždinim roditeljima i kako je sa njima u idiličnim odnosima, kao i da imaju njegovo poštovanje. Odmah smo upitali Biljićevu kakvo sada mišljenje o Tomi imaju njeni roditelji.

– Svi su razočarani, poručite mu da on više nema ni taštu, ni tasta – bila je odsječna pjevačica i dodaje konačnu odluku koju je donijela:

Sada ću definitivno da zabranim prilaz i meni, i djetetu i uradiću sve što je u mojoj moći da zabranim doživotno, dijete će uzeti moje prezime.
Nadežda nam je potom i otkrila zbog čega je njen bivši ljubavni partner, koji ju je javno prevario, dok ga ona čeka sa sinom kod kuće, duguje pozamašnu sumu novca.

– Imao je tuče, razna sr*nja je pravio! I nije bolji nego za k*rvetine, oduvijek je volio kurv* kao što su Paula i Aleksandra, sad neka ih finansira, sad mi je jasno zašto mu je prvo dijete oduzeto. Njegovo ponašanje govori da mu nije stalo ni do djeteta, ni do žene – izjavila je slomljena Nadežda.

Za kraj Nadežda nam je otkrila i da će podnijeti tužbu protiv Panića, te da zbog vanbračne zajednice u kojoj su živjeli će tražiti novac i to pola njegovog honorara u Zadruzi 4.
– To je njegov obraz da li će vratiti novac mojoj majci, ona je uradila to iz srca, ona nije kao on da ucjenjuje ljude za novac, on je jedan ološ i g*vno od čovjeka, lažov patološki. Treba da mi bude zahvalan jer sam ga napravila zvijezdom Zadruge! Taj čovjek je sa mnom završio za sva vremena! Žvalavi se sa k*rvama, ne misli na dijete! Jadno i bijedno! On je jedan idiot i sve najgore što postoji! On meni dođe pola honorara, jer smo živjeli 6 mjeseci u vanbračnoj zajednic, samo ga po džepu treba tući – bila je ljuta Biljićeva.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI