Nadežda progovorila o batinama koje je dobila u trudnoći od Tome

Nadežda Biljić otkrila je da ju je maneken Toma Panić tukao i u petom mjesecu trudnoće! Bivša učesnica “Zadruge” prvi put mu je oprostila batine u avgustu prošle godine, kada je završila u Urgentnom centru. Ona je tada prešla preko fizičkog maltretiranja jer je saznala da je u drugom stanju, međutim, Panić je nastavio i kasnije da je zlostavlja.
Pod naletom ljubomore, jer se Toma u rijalitiju muvao sa Milicom Kemez, Nadežda je otkrila ovu mračnu tajnu. Ona je preko novinara koji su iz Pinkovog studija postavljali pitanja zadrugarima poručila ocu svog djeteta da će otkriti detalje batina koje je dobila do njega.

– Udario me je u petom mjesecu trudnoće. Nek priča o tome, umjesto da flertuje cijelu noć sa Milicom. Završila sam s njim – pročitao je jedan od novinara Nadeždinu poruku Tomi.
Međutim, kada ju je maneken javno zamolio da ne iznosi “prljav veš”, Biljićka se pokajala:
– Nisam smjela da otkrivam da me je Toma udario u petom mjesecu trudnoće. Ne želim da se vraćam na taj period. Neću da pričam o tome – kaže Nadežda za Informer i tako i na svom primjeru dokazuje da je žrtvama teško da se suoče sa nasilnikom i da ga raskrinkaju.

Pjevačicu je sramota da o batinama javno govori, a očigledno želi i da zaštiti oca svog šestomjesečnog sina Longa, koji je prijevremeno rođen.
Toma treba da priča o tome, ako želi, a ne ja. Pogriješila sam što sam spomenula tu situaciju. Sve što sam rekla bilo je u bijesu. Nisam to smjela da uradim – priča Nadežda, kao da se plaši da će trpiti posljedice zbog toga što je izjavila.
Biljićka, baš kao i većina žena koje trpe nasilje, krivca traži u sebi:
– Ja sam dozvolila neke stvari koje nije trebalo. Toma je u tom periodu bio lud i pod uticajem ljudi koji nas ne vole i eto šta se desilo.

Nadežda se porodila na početku sedmog mjeseca trudnoće i rodila dječaka koji je bio težak svega jedan kilogram. Na pitanje da li je do prijevremenog porođaja došlo zbog Tominih batina odgovara:
– Nisam se ja porodila ranije SAMO (?!?) zato što me je on udario (?!?).

U daljem razgovoru nam je objasnila šta je sve uticalo na to da trudnoću ne iznese do kraja:
– Nosila sam dijete veoma nisko. To i visok šećer su mi pravili najveće probleme. Vjerovatno je i taj udarac doprinio. Mnogo sam se potresla poslije te svađe, ali stvarno ne želim o tome da govorim.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI