NADEŽDA POKUŠALA DA SKOČI SA MOSTA: Toma i majka pokušavali da je smire!

Nekadašnja učesnica “Zadruge” i pjevačica Nadežda Biljić navodno je sinoć na mostu u Valjevu prijetila da će nauditi sebi, te skočiti u rijeku.

Navodno je bila vidno potresena i svađala se sa nevjenčanim suprugom Tomom Panićem, sa kojim ima sina Longa, a sa kojim je poznato da ima burnu prošlost i u rijalitiju i van njega.

“Nadežda je pobjesnila! Njihova drama je počela kad je jna TV-u da ju je on prevario sa Paulom Hublin. Vikala je: “Prevario si me sa prostitutkama!”, nije prestajala da urla na njega. On je pokušavao da je smiri, međutim nije stajala. I njena majka Slavica je bila sa njima na mostu, ali ni ona nije uspjela da smiri tenziju, pa je Nadežda prijetila da će nauditi sebi i da će skočiti u rijeku. Majka ju je tješila, a Nadežda se smirila tek negdje duboko u noć, pa otišla u njihov porodični dom, a nije poznato da li se u kući nastavila svađa”, rekao je izvor koji se našao na licu mjesta.
Toma, sa kojim se Nadežda pomirila kada je bila kratko u Zadruzi 4, nije bio raspoložen za komentar.

“Molim vas, nemojte da pišete o tome. Neću da pričam o tome, nemojte”, ponavljao je Panić.

Nekoliko sati pred ovu dramu na mostu, Nadežda je na društvenim mrežama uputila jasnu poruku Tomi.

“Ja da budem seljanka i jadnica koja oprašta k***e i zaljubljenost u svoju majku više neću! Dosta je! I ne pišite mi ništa jer nikome neću odgovoriti, dosta je više sa linčom na mene od strane svih!”, napisala je na Instagramu.
Podsjetimo, nakon što su 2019. godine napustili “Zadrugu”, Toma je fizički nasrnuo na Nadeždu, te joj nanio povrede. Tada je dobio zabranu prilaska Biljićevoj, dok je Nadežda poslije određenog vremena odlučila da mu oprosti, pa su nastavili emotivnu vezu.

(MONDO/Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI