Nadežda htjela da pobjegne iz Zadruge, drama trajala cijelu noć

Nadežda Biljić imala je tokom noći veliku svađu sa Tomom Panićem, nakon čega je pokušala da napusti rijaliti.
Nadežda i Toma su prethodnih nedjelja nekoliko puta imali seksualne odnose, ali je maneken odlučio da stavi tačku na njihov odnos i okrenuo se svojoj bivšoj rijaliti djevojci Marijani Zonjić. To je razbjesnilo Nadeždu, pa je među njima sinoć došlo do žestoke svađe.

– Na mene nemoj da se dereš, sad uzmi i zapiši sve ove riječi, da bi mogla da me blatiš. I zbog nje sam izašao, da se ne bi osjećala glupo! Prvi put smo imali seks u krevetu! Ti nisi normalna! Da ja ispadam budala? Pa neću to! Normalno da sam izašao, neću da me osuđuju zbog tebe! Jesi ti moja djevojka? Ti si ogroman problem, samo što neću da te gađam istinom u facu! Ti moja djevojka nisi! Jesi ti realna šta pričaš? Kako nisi glupa? Ti zaboraviš upaljač i ne sjetiš se gdje si ga ostavila! To znači da si glupa! Pričaj dalje da plaćam k*rve – vikao je Toma.
– Mene boli što mene koristiš, da njoj trljaš na nos! Izvoli, riješi problem sa njom! Ja mislim da ja nisam zaslužila da se prema meni ponašaš kao da sam sa magistrale. Hvala Bogu pa nisam tvoja djevojka! Ti si mene je*ao, a ti meni kažeš da sam ja glupa zbog toga! To što te je slagao Slobodan Radanović prošle sezone, to je tvoj problem, nije moj! Ja sam u Crnoj Gori bila pet dana prije nego što je trebalo da se radi, niko mi se nije javio. Odakle tebi te informacije? Majka uzmi telefon i iznesi sve. Prvo će ti se promjeniti lični opis, polomiću ti sve noge i ruke, to ti se kunem u svog rođenog brata. Znaš kako ću da ti se us*ravam! Da li si svjestan da ja mogu sve? Dok si ovdje bićeš živ i zdrav – prijetila je Nadežda Tomi.

Ona je zatim otišla u garderober i spakovala svoje stvari u džak, a zatim krenula na kapiju tražeći da je puste da napusti “Zadrugu”. Ovo je izuzetno zabavilo ostale zadrugare, koji su se smijali Nadeždi budući da je već dva puta bježala iz rijalitija, a zatim se vraćala u isti.

Sada ćeš da vidiš koliko me boli k*rac za rijaliti! Drago mi je da sam predmet vašeg smijeha. Ja sam bar imala m*da dva puta da pobjegnem – govorila je Nadežda zadrugarima.
Pjevačica je na kraju ipak odustala od bjekstva iz Bijele kuće, pa je legla na krevet u dnevnoj sobi i počela da plače, a čitava drama trajala je do ranih jutarnjih sati.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI