Nada Topčagić primorana da proda nekretninu zbog krize

Pjevačica Nada Topčagić posjeduje kuću u Kaluđerovini kod Tivta i već dvije godine ima velikih problema sa tom nekretninom jer je navodno Rusi uporno pritiskaju da im proda svoje zemljište.

– Znate šta, već nekoliko godina ljetovanje nije kao nekad. Rusi su došli i sve su pokupovali po Crnoj Gori, počeli su i ovdje kod mene u Kaluđerovini, pa ja bukvalno kada otvorim prozor gledam u zid.

Posljednji u nizu je prodao moj komšija, košarkaš Bodiroga čija je kuća bila najljepša – rekla je Nada i dodala:
– Dosta je on tu para uzeo, kakvi bre dva miliona eura što se pominje, mnogo više je uzeo, ali nije na meni da pričam. Tu se sada gradi veliki kompleks. I mene su pritiskali. Ovo ljeto nisam ni išla dole zbog korone, samo na jedan vikend, tako da nisam ni razgovarala oko prodaje. Ali kako stvari stoje, moraću i ja da prodam. Nema mi druge.
– Ja tu kuću imam punih 38 godina. Mnogo sam uložila u nju, a sada je kriza, pa ni ti Rusi više ne plaćaju kao prije, nego nude neku siću. Sad u martu idem dole da vidim šta ću. Iskreno, ne znam ni šta bih uradila sa tim parama od prodaje. Kriza je, nema ni posla, teško se živi, nisam sigurna da li bih opet kupovala neke nekretnine – rekla je pjevačica.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI