Nada Topčagić o stravičnim prijetnjama, prekinula kontakt sa cijelom estradom!

Kako SCANDAL! saznaje, Nada Topčagić nema namjeru više ni sa kim ni riječ da progovori, kako s kolegama i saradnicima, tako ni sa medijima! Ona se požalila da je u posljednje vrijeme dobijala strahovite prijetnje na telefon od kojih joj se i sada kosa diže na glavi. Inače, sve se desilo zbog ljubomore koja je nastala nakon što je fudbaler Zlatan Ibrahimović otvorio Sanremo u pratnji Nadine pjesme „Jutro je“.

– Nada je mnogo tužna, razočarana i uplašena – započinje izvor za Scandal i dodaje:

– Nije joj jasno kako su ljudi tako zli… Ona nikome ne želi zlo i raduje se svačijem uspjehu, ali ove prijetnje koje je dobijala su je baš ubile u pojam. Zato nemojte da se čudite što je u emisiji rekla da joj je dosta svega – zaključio je naš izvor, a Nada je ovako objasnila situaciju u kojoj se našla:
„Sve se promijenilo, više neću ni riječ da kažem za medije! Popović je sve ugasio, više nemamo gdje da se pokažemo i promovišemo! Nemamo gdje da predstavimo pjesme, stajling, albume… Dok je Brena bila još u Grandu, sve je bilo drugačije, tada sam bila najaktuelnija, sad više nemam gdje da se pokažem – ogorčena je Nada.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI