Na javnu prozivku Vere Matović da ima veći hit od Topčagićke, žestoko odgovorio Nadin muž!

Dvije pjesme koje su davno nastale “Miki, Milane” i “Jutro je” doživjele su novi procvat.

Hit Vere Matović danima se šeruje na društvenim mrežama, djeca ga pjevaju, dok je za novi uspjeh pjesme Nade Topčagić najzaslužniji Zlatan Ibrahimović, koji je uz njene taktove izašao na scenu San Rema, čuvenog italijanskog festivala.

– Jao, ti sad mene provociraš sa Nadom. Moja pjesma je popularnija na mrežama od Nadine, tako mi kažu. To je najveći hit sad, nemam konkurenciju – rekla je Vera, dodajući da bi postigla veći uspjeh i od grupe Hurricane na predstojećoj Evroviziji.

Kurir je pozvao Nadu za komentar na ovu Verinu izjavu. Međutim, na njen broj se javio njen suprug Zlatko Đorđević, koji se iznervirao kada smo mu rekli zašto smo je pozvali.
– Nadica nije tu, šeta kuče i neće to komentarisati. Što se mene tiče, odlično – nek se samo komentarišu. Nada to neće komentarisati uopšte, ja da ti kažem.

Na tu Verinu izjavu da je “Miki Milane” veći hit od “Jutro je” čovjek se može samo nasmijati. Hahaha. Je l’ treba tu komentar neki? Ona ima veći hit od moje Nadice? Haha, baš je luda, ne znam šta joj bi da tako nešto kaže – rekao je Zlatko.

 Inače, oko ove Verine izjave digla se prašina i na društvenim mrežama, gdje su mišljenja podijeljena.

– Iskreno, na Tik-Toku se više sluša Matovićka od Nade! Ništa bez San Rema i Zlatana! Jao, kad se dvije babe pokače čija je kokoška veća! Djeca pjevaju pjesme, ali ne znaju ko ih pjeva – što je i dobro – samo su neki od lomentara na Tviteru.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI