MUŽ Tanje Savić se oglasio drugi put od početka drame: Evo šta kaže o spornom snimku!

0
11

Porodična drama koja se odvija između pjevačice Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića mjesecima unazad potresa domaću javnost, a on se za sve to vrijeme oglasio samo jedanput.
Podsjetimo, on je tada porekao Tanjine tvrdnje da ona nije bila upućena u to da on odlazi sa djecom u Australiju, kao i da je bez njene saglasnosti odveo sinove na drugi kontinent.

– Vidio sam da u medijima kruže svakakve priče, ali ne samo to. Još uvijek nema potrebe da dajem izjave i da se javno oglašavam. Zar treba da objašnjavam da sam djecu odveo u Australiju da bih ih spasio od korone? I to što moja supruga nije htjela da pođe s nama, a mogla je – ispričao je Dušan tada za “Star”.

Da se oglasi drugi put, Jovančević je osjetio potrebu nakon što je do javnosti dospio snimak na kom je i te kako blizak sa anonimnom plavušom na jednom veselju.
– U tome da imam drugu djevojku nema ni trunke istine. Na snimku se nalaze isključivo moji prijatelji. Oženjen sam i vjeran čovjek, a Tanja je moja supruga. Čekam je da dođe ovdje i da konačno budemo zajedno – izjavio je suprug Savićeve za “Alo”.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI