Mujče Durić napravio odličnu žurku u Francuskoj: Novu pjesmu će predstaviti u emisiji Grand parada 23.decembra

Rijetki su pjevači koji mogu na nastupu pjevati neprekidno po nekoliko sati, ali Mujče Durić je i ovoga puta dokazao da za njega to ne predstavlja nikakav problem. U atmosferi kakva se ne pamti ovaj vrhunski pjevač je publici u gradu Paron u Francuskoj pjevao punih osam sati.
Zaradio se i dobar bakšiš što znači da su gosti bili prezadovoljni, a i gazda restorana. Mujče je odmah dobio pozive za naredna gostovanja u Francuskoj.

http://

Durića je pratio izvrstan muzičar klavijaturista, jedan od najboljih u Evropi, Sead Ahmetović sa kojima radi već godinu i po. Funkcionišu besprijekorno što je najbitnije u ovom poslu.

Nova pjesma Mujčeta Durića “Ženiću je imena mi mog” bilježi nevjerovatan uspjeh. Stigao je poziv iz Grand produkcije i postignut dogovor tako da će novi singl biti predstavljen u emisiji Grand parada 23.decembra.
-Ponosan sam na novu pjesmu, otvorila mi je vrata još većeg uspjeha. Idemo dalje, poručio je pjevač kojem pristiću pozivi za svadbe, nastupe i ostala veselja u Evropi, a neka od narednih ga očekuju i u Makedoniji te Sandžaku.

(Estradnjaci)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI