Mirsad i Irena Jahović najavili otvaranje predstavništva “USA Balkan music agency u Sarajevu”

USA Balkan Musician and artist agency LLC je uspješna agencija koja djeluje uspješno na području Amerike, a njen osnivač je biznismen Mirsad Jahović zajedno sa svojom suprugom poznatom pjevačicom i menadžericom uspješne kompanije Becovic management company Irenom Jahović.

Mirsad je čitatelje portala Estradnjaci kao i muzičare i pjevače ukratko upoznao sa radom agencije i obradovao nekim informacijama i idejama koje namjerava realizovati.

– S obzirom da sam vidio da pojedini menadžeri uzimaju novac od umjetnika iz drugih država, naplaćuju im vize a zatim ih prevare i ne dovedu u Ameriku, naša agencija US Balkan music to sve radi legalno i korektno.
Ono što će biti pozitivna vijest za mnoge estradne umjetnike je otvaranje predstavništva agencije i u glavnom gradu BiH.

-Riješili smo da otvorimo prestavništvo u Sarajevu koje će u naše ime predstavljati novinarka Edina Šukalo. Naš posao je legalno sređivanje papirologije za odobravanje viza, zakazivanje koncerata. Imamo i naš orkestar tako da će svi biti zadovoljni. Trenutno završavamo dogovore oko turneje Irene Jahović i Josipa Matića, a zatim slijede i drugi koncerti. Javite nam se da sarađujemo, kaže Mirsad Jahović.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI