Mira Škorić ovo nikada nije oprostila Ceci: “Karleuša je bila uz mene!”

Nekada najbolje prijateljice, Mira Škorić i Svetlana Ražnatović već duži niz godina nemaju nikakav kontakt, ali o tome ni jedna ni druga ne vole da razgovaraju sa predstavnicima sedme sile.

Pjevačice nikada nisu otkrile pravi razlog okončanja prijateljstva, ali su u nekoliko navrata šturo komentarisale jedna drugu.

Svojevremeno, Škorićka je istakla da ju je jako razočaralo što joj se Ražnatovićka nije javila kada je doživila porodičnu tragediju.

– Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, niti mi poslala poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem da je Jelena Karleuša u tim teškim trenucima bila uz mene i možda mi prije svih izjavila saučešće. Eto, Ceca to nije učinila. Naravno, nikome ne zamjeram. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala – pričala je Mira za medije.

U više navrata Škorićka je naglasila da se neće javljati Svetlani.
– Puknu brakovi poslije 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja ni sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se. Eto, prepolovite jednu jabuku, pa onda pokušajte da je sastavite. Ne može da bude ista. Tako ni nas dvije ne možemo da budemo kao prije. Ne bih iznosila razlog jer on ne postoji, samo je došlo do prekida komunikacije. Nas dvije ne mislimo isto, jednostavno nismo isto. Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, eto, ne treba plakati, sve je to život. Znam da je to interesantno, međutim ne treba praviti od komarca magarca. Ceca je veliki umjetnik, zvijezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvijek imala lijepo mišljenje o njoj.
Nešto kasnije Mira je promijenila mišljenje o bivšoj prijateljici:

– Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da šutim. Želim joj svu sreću ovoga svijeta – istakla je pjevačica za medije.

Ceca nikada nije bila voljna da komentariše svoje okončano prijateljstvo sa kolegicom.

– Što se tiče našeg odnosa, mogu da vam kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj i to uvijek sa razlogom – izjavila je Ražnatovićka jednom prilikom.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI