Mira Škorić otkriva: Ceca me nije pozvala ni kad mi je majka umrla!

Pjevačice Mira Škorić i Ceca Ražnatović su dugo bile najbolje prijateljice, ali njih dvije već dvije godine nisu u kontaktu, a Škorićka je sada prvi put javno otkrila u kakvim je odnosima sa Cecom.

Mira, kojoj je u februaru umrla majka Milka, kaže da ju je najviše iznenadilo što je Ceca nije pozvala da joj izjavi saučešće.

“Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, niti mi je poslala poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem da je Jelena Karleuša u tim teškim trenucima bila uz mena i možda mi prije svih izjavila saučešće. Eto, Ceca to nije učinila. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala”, izjavila je Mira koja je dodala da nema namjeru da se prva javi Ražnatovićki.

“Puknu brakovi poslije 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se”, objasnila je Škorićka.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI