Mira Škorić: “Draže mi je sa Selmom popiti kafu nego s nekom pjevačicom iz Beograda”

“Sa estrade se treba povući, kada si najveći i najjači”, izjavila je prošlog ljeta srbijanska pjevačica Mira Škorić koja je svojom izjavom zatalasala zaključke za koje još uvijek ne znamo hoće li se obistiniti. Vlasnica hitova ”Ti si k'o i ja”, ”Manastirska vrata”, ”Imam želju”, ”Otkači”… uvijek je imala razlog više, kada se pojavljivala na muzičkoj sceni i predstavljala nove pjesme.

Pa da, tog sam stava. Znate i sami da najjači odlaze kada je najbolje vrijeme za njih, vidite i sami kakva je danas situacija i šta se sve dešava. No, meni te neke situacije nisu nikada smetale. Uvijek sam imala svoj stil i kada su svi išli na jednu stranu, ja sam išla na drugu i uspijevalo mi je jer imam svoju publiku koja je godinama uz mene. Život me nikada nije pretjerano mazio i kroz svašta sam prošla. Hoću li se u potpunosti povući, to ćemo vidjeti jer veseli me pjesma i muzika koja mi je nekada pomagala da se izvučem iz najvećih kriza koje su sada iza mene i koje su me obuzimale”, kazala je srbijanska pjevačica za koju mnoge kolegice kažu da je bez dlake na jeziku, piše “Expressmag“…

Osim kume Cece Ražnatović s kojom se privatno druži i s kojom ima snimljen i duet, Mira ne važi za nekoga ko gaji estradna prijateljstva, ali izdvojila je i jednu bh. pjevačicu sa kojom je oduvijek u dobrim odnosima. Riječ je o Selmi Bajrami.

Sretnemo se na snimanju “Grandovih” emisija i to je zaista žena zmaj i žena kojoj se divim. Uspjela se izboriti sa nekim stvarima u privatnom životu, poslije kojih bi mnogi pokleli i ko zna da li bi se podigli i nastavili dalje. Selma je super, slične smo, fura svoj fazon i moram priznati da joj to dobro ide. Pa draže mi je s njom se ispričati i popiti kafu, nego sa nekom pjevačicom iz Beograda za koju znam da me ne voli i da mi priča iza leđa, stvari koje nisu istinite i koje ne bi trebala pričati”, rekla je Škorićeva.

Nismo uspjeli saznati na koju kolegicu je mislila, ali ono što je izvjesno je da, povuče li se ili ne iz estradnih tokova, njeni hitovi će ostati vječni.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI