Minel Spahović ne krije: Najviše se plašim Aleksandre Radović

Nakon prve emisije muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”, veliku pažnju privukao je Minel Spahović. I ne samo u Srbiji nego i u regionu. Pošto je ovaj takmičar iz Bosne i Hercegovine, upitali smo ga da li očekuje da iz njegove zemlje ove godine bude pobednik “Pinkovih zvezda”.

– Bio kandidat iz Bosne, Srbije ili Makedonije, ako je dovoljno odlučan i željan da postane neko, on će to i postati. Ja sam iz Bosne i spremam se kao nikada. Imam neosporan talenat, ogromnu želju, i iskustva iza sebe koje je potrebno da bi se postiglo nešto u takvom takmičenju. Što se tiče pobednika, neka pobedi najbolji, a ja ću dati sve od sebe da budem najbolji, rekao je Minel.

Na pitanje koga se od članova žirija najviše plaši, Minel je rekao:

–Ne plašim se nikoga, više je to neko strahopoštovanje jer najveća imena naše balkanske estrade sede ispred nas i ocenjuju nas. Bitno mi je da se fokusiram na svoje izvođejne i ako sam ja zadovoljan mislim da će i svaki član žirija biti. Ako moram nekog da izdvojim neka to onda bude Aleksandra Radović jer je ona pop izvođač, a ja uglavnom pevam narodnjake.

Podsetimo se kako je Minel zvučao u takmičenju!

(E-turneja)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI