Mina priznala da se čula s reperovom ženom i objasnila značenje nadimaka Tare i Ša

Mina Vrbaški otkrila je da se čula sa Ivanom Aleksić, suprugom repera Nenada Aleksića Ša i da joj se ona izvinila zbog njegovog ponašanja i uvreda. Mina je bila van rijalitija zbog smrti bake, ali to je nije sprečilo da se naoružana informacijama vrati u Zadrugu. 

– Vidim da si se približila Anđelu, pričala o Tari i Ša, prenijela nešto za Milicu i mene. Da li je to tvoja igra? – pitao je Bora.

– Tebi sam rekla dobronamjerno, poznajem te dugo, jedan si mi od najdražih ovdje. Milica je shvatila kao da sam htjela da je povrijedim. Milicu gotivim, nikad nismo imale rasprave. Bila sam u takvoj situaciji prošle sezone, osjećala sam se loše. Htjela sam samo da joj stavim do znanja da treba da se izdigne. I ti i ona morate neke stvari da promijenite. Ne želim da to shvati kao da sam htjela da je ponizim. Možda sam samo rekla na grublji način – odgovorila je Mina.
– Na porodičnom sastanku su mnogi gledali u tebe kada se pričalo o Ša, mnogi misle da si ono Tomoviću rekla, ti si se smijala – dodao je Santana.

– Neka misle. Ja sam neko ko je sve ispratio i najbolje znam, ali ja nisam pokretač totalni, i drugi pričaju. Otom-potom. Kada se bude pokrenulo, ja ću biti prva koja će da priča. Ja sam bila u kontaktu sa Ivanom, ona me je zvala da mi se izvini za Nenadove uvrede. Ostatak razgovara ću da zadržim za sebe dok ne krene – istakla je Mina.

– Objasni šta znači Losos, gradonačelnik i tobogan – rekla je Paula.
– Tara je Losos, ima taj dio u pjesmi. Šta znam zbog čega, tako su je nazvali. Sve što sam rekla za njih, nisam slagala. Za tobogan, imaju ti klipovi kada se popne na krov, onda su napravili foru da moraju da mu naprave tobogan da se brže vrati. Bilo je glasanja, da se našalim na svoj račun, ko je više puta na krovu bio, on ili ja. Ja sam mislila da sam ja, ali su ipak glasali za njega – otkrila je Vrbaški.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI