Mina Kostić ističe da je od pomoći države uspjela samo da plati račune!

0
29

Pjevači tokom skoro pa čitave 2020. godine nisu imali nastupe, zbog čega su se mnogi okrenuli nekim drugim zanimanjima. Ipak, dosta je onih koji zbog epidemije jedva krpe kraj s krajem, a među njima je i pjevačica Mina Kostić.

Mina kaže da je od 90.000 dinara pomoći od države uspjela samo da plati račune.

– Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umjetnik dobila od države pomoć za tri mjeseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara – poručila je pjevačica u intervjuu za Star.
– Svi polemišu o tome, kao da je to ne znam šta. Okej, hvala im, ali šta sad. Pa, nisam milione dobila, pa da mogu godinama da živim od tih para. Znam da ima ljudi koji stvarno žive na ivici egzistencije, ali teško je svima sada.

– Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa Jutjuba, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i kćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše – dodala je Mina.
– Nećemo umrijeti od gladi, na kraju krajeva, ima hljeba i vode. Koronu nisam preležala, ali se pridržavam nekih savjeta, pa uzimam rakiju sa medom, iako ne pijem alkohol – završava Mina.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI