Miljana Kulić: Zbog kršenja ugovora dugujem 200.000 eura

Učesnica četvrte sezone rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić nerijetko se nađe na sudu zbog tužbi koje je podnosila, ali i zbog onih koje su protiv nje podnosili razni rijaliti-igrači.
Ipak, Miljana će uskoro morati ponovo na sud, te se požalila u programu uživo da je čeka nova tužba, ali ovog puta od televizije koju je oštetila.

Naime, Miljanu je tužila “Hepi” televizija jer je svojevoljno napustila “Parove 6” tokom 2017. i otišla u “Zadrugu 1” početkom 2018. godine.

Kako je Kulićka navela, dužna je nevjerovatnih 200.000 eura zbog kršenja ugovora.

– Prethodna televizija gdje sam bila podnijela je tužbu protiv mene, 200.000 eura sam im dužna. Sada, kako ću i šta ću na sudu, a diskvalifikovana sam od strane suda – rekla je rijaliti-zvijezda i dodala:

– Ovdje sam ušla u drugom stanju, to se gleda kao neuračunljivost. Jedva čekam sve da riješim.

Podsjetimo, Miljana je diskvalifikovana iz “Parova” tokom šeste sezone. S obzirom na to da je izašla iz njihovog rijalitija i prešla u konkurentski, sada se vodi sudski proces protiv nje.
Miljana je nakon prve sezone “Zadruge” na svijet donijela sina Željka, kojeg ima iz rijaliti-veze sa Ivanom Marinkovićem, a maleni Željko trenutno sa njom boravi u četvrtoj sezoni. Oni imaju zasebnu prostoriju, a dok Miljana vodi rasprave za crnim stolom, Željka čuva baka Marija ili dadilja.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI