Miljana Kulić tražila pare na kamatu Aleksandri Subotić, dok je Filipu Caru dužna 700 eura!

Miljana Kulić prodala je svoj stari Instagram profil i potom optužila nove vlasnike da su isti hakovali.

Nakon što su isplivali dokazi da je korisnik legitimno kupio profil od Kulićke, iznio je šokantne detalje koje je pronašao na njenom profilu.

Naime, on je naveo da Miljana duguje novac zelenašima, ali i aktuelnim zadrugarima Filipu Caru i Aleksandri Subotić.

– Nisam imao namjeru da razotkrivam čime se sve bavila i sa kakvim ljudima je u kontaktu, ali ona me je na to natjerala svojim ponašanjem – rekao je vlasnik koji je želio da ostane anoniman.

Kako je dalje naveo za postoje brojni audio zapisi i pisane poruke, u kojima Miljana traži novac na zajam.
– Od Filipa Cara uzela je 700 eura, pa je on jurio da mu vrati. Od Aleksandre Subotić je tražila novac na kamatu, pa kad je ova odbila, onda ju je pitala da je poveže sa kamatašima. Duguje i nekim zelenašima iz Niša, juri ljude za hiljadu dinara, strašno – objasnio je on.

 

– Ne tvoj suprug, pošto je na poslovnom putu, nego da mi daš kontakt nekog u Beogradu, za koga znaš da ima novac. Nije problem, potpisaću ugovor i 15. kad dobijem novac častiću ga 500 eura – rekla je Kulićeva u dopisivanju sa Aleksandrom Subotić.

Potom u snimcima koje je Filip Car uputio Miljani, on više puta traži svoj novac nazad i tvrdi da joj je pozajmio 700 eura.
– Miljana, odgovori mi, ne razumijem te, jel imaš novca da mi vratiš ili nemaš? Dao sam ti pare da ne zalažeš telefon i da ne uzimaš od kamataša, i ti mi ovo napraviš. Meni isto novci trebaju, to su moji novci. Ja nisam neko ko će te davati u novine i govoriti kakva si ti ispala. Pomogao sam ti kada ti je trebalo pomoći. Da li mi možeš vratiti moj novac? Ni više, ni manje, nego 700 eura, koliko sam ti dao – rekao je između ostalog Car.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI