Miljana Kulić i u školi pokušala sebi oduzeti život

Nišlijka Miljana Kulić nedavno je iznenadila javnost sramotnim ponašanjem prema svojoj majci Mariji Kulić, kada ju je na očigled svih udarila, a učesnica Zadruge 2 ne može se pohvaliti primjernim ponašanjem ni u prošlosti.

Naime, Miljana je nekoliko godina bila pacijent psihijatrijske bolnice u Nišu, gdje se liječila od poremećaja ličnosti. Čak je nekoliko puta sebi pokušala da oduzme život, a jednom se to čak dogodilo i u školi.

– Miljana je u školi bila najproblematičniji đak. Svaki dan je mijenjala raspoloženje i stalno se na času svađala. Rijetko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promjenila dvije osnovne i tri srednje škole. U srednjoj obrazovnoj ustanovi, koja se nalazi u centru Niša, pokušala je da se ubije jer nije bila zadovoljna ocjenom koju joj je nastavnica zaključila.

– Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Ona se popela na prozor i počela da viče da će da skoči i da se ubije. Ubrzo je došla policija, a nastavnici su jedva uspjeli da je zaustave u toj namjeri. Odustala je tek kada joj je obećano da će dobiti željenu ocjenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se svi ostali tresli – tvrdi mladić.

– Svašta sam radila u školi. Ali sve je to zbog teških lijekova koje pijem. Liječila sam se u “Gornjoj Toponici” i uopšte se toga ne stidim. Odlazila sam povremeno. Tamo idu i normalni ljudi. Sa mnom je bila jedna žena koja se razvela, drugu je ostavio dečko… To su samo neke faze u životu kada ti je potrebna stručna pomoć. Vjerovali ili ne, meni je tamo bilo super. Baš sam se vezala za te žene. Kada je tata došao po mene poslije tri dana, ja sam plakala. Željela sam još tamo da sjedim – ispričala je Miljana.

(Telegraf)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI