Milica Todorović krije da je u vezi sa poznatim glumcem?

Pjevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar otkrili su u oktobru prošle godine da provode vrijeme zajedno, ali su svoj odnos u javnosti predstavili kao druženje.
Kako pišu beogradski mediji poznati glumac i pjevačica već tri mjeseca su u emotivnoj vezi, a svoju romansu krili su od očiju javnosti.

Kako izvor blizak paru navodi, oni su željeli što duže da uživaju daleko od očiju javnosti u svojoj ljubavi, te da zbog toga nisu željeli da priznaju da su zajedno.

– Milica i Petar upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i odmah je bilo jasno da među njima postoji hemija. Prvo su se zaista družili i bili na okupljanjima u istom društvu, ali ubrzo je njihov odnos postao intimniji. Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpiti veliki pritisak, ako izađe u javnost – priča izvor i dodaje:
– Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su shvatili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju.

– Što se Petra tiče, on je neko ko ne voli da detalje iz svog privatnog života dijeli sa medijima i uglavnom govori o poslu ili konjima, pošto se aktivno bavi jahanjem i to mu je velika ljubav. Ostalo se trudi da sačuva za sebe, tako da je on bio saglasan sa tim da još neko vrijeme kriju vezu. Kako su već tri mjeseca zajedno, odlučili su da uskoro objelodane ljubav, ali još uvijek to nisu učinili – završava izvor.
U prilog ovim objavama ide i to što Milica i Petar jedno drugom redovno lajkuju objave na društvenoj mreži Instagram, a Milica mu je u više navrata pisala emotikone srce, poljubac i slično. Milica, takođe, ne propušta priliku da prokomentariše svaku objavu na kojoj je Petar sa svojim konjem Aresthom, gdje je uvijek ostavljala emotikone srca.

Ni Milica, ni Petar nisu se oglašavali povodom ovih navoda.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI