Milica Pavlović za doček nove godine pjeva u “Hiltonu”, dobila je nevjerovatan honorar!

Iako je do dočeka Nove 2019. godine ostalo još više od tri mjeseca mlada muzička zvijezda Milica Pavlović već je uveliko počela sa pripremama budući da će u novogodišnjoj noći nastupati u najluksuznijem hotelu u Srbiji.

Menadžment koji organizuje doček Nove godine u sali luksuznog hotela “Hilton” je još prije dva mjeseca izrazio želju da na prvom dočeku u ovom novom hotelu  nastupa upravo Pavlovićka, te su na sastanku sa njenim timom brzo donijeli odluku i potpisali ugovor.

– Milica vrijedno radi cijele godine na svom trećem studijskom albumu i sarađuje sa najboljom ekipom na Balkanu, a nove pjesme ugledaće svjetlost dana upravo u decembru mjesecu. Vodeći se ogromnim uspjehom koji je postigao njen drugi studijski album “Boginja”, ljudi koji se bave organizacijom su željeli na vrijeme da bukiraju Pavlovićku da upravo ona bude prva domaća muzička zvijezda koja će zapjevati u “Hiltonu”. Svakako, Milici je bila čast što su upravo nju vidjeli kao najadekvatniju domaću zvijezdu za doček Nove godine u prestižnom hotelu, jer je svjesna da će se 31. decembra na tom mjestu naći veliki dio  elite –otkriva naš izvor blizak pjevačici.

Seksepilna Leskovčanka je već uveliko počela sa pripremama nastupa za doček Nove godine, jer želi da sve bude savršeno.

– Milica je poznata kao jedan od najvećih profesionalaca kada je posao u pitanju, pa ništa ne želi da prepusti slučaju. Sa zadovoljstvom se već sada bavi detaljima novogodišnjeg nastupa, pa se već izrađuju kostimi za ludu noć, ali i razmatra sve moguće pojedinosti kada su tehnički detalji u pitanju kako bi njen nastup izgledao što spektakularnije. Naravno, sem toga što joj je zadovoljstvo što će pjevati u “Hiltonu”, veoma je zadovoljna i dogovorenim honorarom, i činjenicom da će ove godine biti jedna od najplaćenijih zvijezda  –zaključuje izvor.

Milica je potvrdila ova saznanja i kaže da je prezadovoljna.

– Veliko mi je zadovoljstvo što ću za doček Nove godine pjevati upravo u “Hiltonu”. Svjesna sam odgovornosti i daću sve od sebe da moj nastup bude spektakularan i da svi koji se odluče da zajedno sa mnom dočekaju 2019. godinu te noći budu puni pozitivne energije, snage i snova. U posljednje vrijeme sam malo preopterećena, jer punom parom radim na novim pjesmama, ali nema sumnje da će decembar mjesec za mene biti zaista uspješan i polako postajem nestrpljiva da publici prezentujem sve ono na čemu već dugo vremena radim sa svojim timom saradnika – rekla nam je uz osmjeh Milica Pavlović.

Zaista mi je zadovoljstvo što sam u prilici da za doček Nove godine pjevam u Beogradu i čvrsto obećavam da će svi koji se odluče da novogodišnju noću provedu sa mnom u hotelu “Hiltonu” imati zaista spektakularan početak 2019. godine!

(Opera17)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI