MILICA PAVLOVIĆ IŠLA NA LJETOVANJE SA NOVIM DEČKOM?

Mlada muzička zvijezda, Milica Pavlović, već neko vrijeme je u vezi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom fudbalera Niše Saveljića, a iako su dugo krili ljubav, fotografije koje se pojavljuju na društvenim mrežama pokazuju da je njihova ljubav počela prošlog ljeta.

Milica i Nikolas su, naime, u više navrata objavljivali fotografije sa istih lokacija, i to u isto vrijeme. U pitanju su popularna ljetovališta u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a iako se nijednom nisu fotografisali zajedno, slike su ipak odale da su atraktivna pjevačica i vaterpolista zajedno uživali na obali Jadranskog mora.

Međutim, osim toga, sada se na Instagramu pojavila fotografija iz 2020. godine, na kojoj su Milica i njen dečko uslikani zajedno na jednoj proslavi u Crnoj Gori.
Oni su se, sudeći po fotografiji, odlično provodili i Milica je uživala sa dečkom i njegovim društvom, ali i njenim drugaricama.

Podsjetimo, ekipa “Paparaco lova” je Milicu nedavno snimila sa mladim vaterpolistom u Beogradu.

Oni su bili bliski, a trudili su se da ne privlače previše pažnje u bašti jednog prijestoničkog lokala, dok su kamere pratile svaki njihov korak.

(Espreso)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI