MILAN MILOŠEVIĆ PRVI PUT SE OGLASIO NAKON ŠTO JE NAPUSTIO PINK I OBJASNIO ŠTA SE DOGODILO

Voditelj Milan Milošević poslije pet godina rada na televiziji “Pink” riješio je da napusti emisiju koju je vodio.

Milan je bio jedan od domaćina poznatog rijalitija “Zadruga”, a vijest da je prekinuo ugovor sa ružičastom televizijom šokirala je mnoge, te su krenula razna nagađanja na ovu temu. Milošević se sad prvi put oglasio na ovu temu i objsnio šta se zaista dogodilo.

“Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način, vama koji me pratite na drštvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko deset miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetina hiljada poruka, raznog sadržaja sam dobio vas, svaki stori koji postavim, za nekoliko sati, pogleda više od 300.000 ljudi… Sve je to super, i drago mi je što se toliko interesujete za mene, ali moram neke stvari da vam objasnim. Sa televizijom Pink i “Zadrugom” sam završio poslovnu saradnju i nisam više dio kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom!”, počeo je Milošević i dodao:
“Razumijem ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emsije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama, do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način”.

On je istakao da se nada da svi koji su voljeli i pratili njegov rad ispoštuju odluku koju je donio.

“Molim vas da me razumijete jer ja nemam nijednu ružnu riječ da kažem o bivšim poslodavcima, što sam i navodio, realno u svakom intervjuu koji sam davao. Prekinuli smo saradnju i svako nastavlja svojim putem bez ikakve svađe, civilizovano potpuno. Hvala Vam i nadam se da poštujete moju riječ”, poručio je Milan.

(Blic)

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI