Mensur Ajdarpašić konačno otvorio dušu o odnosu sa Minom Vrbaški: Nisam nikoga volio poslije nje (VIDEO)

Ispričao šta mu je sve zasmetalo i koliko ga je povrijedila.

Naredno pitanje u današnjem izdanju emisije “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić pročitala je Mensuru Ajdarpašiću.

Da li si prebolio Minu? – glasilo je pitanje.

Jesam, potpuno prirodnim putem sam se oslobodio te ljubavi. Zašto? Kad smo bili u ljubavi tada, naglo je ušla u rijaliti, brzo, odmah, nije pustila da se ohladi prirodno, meni je 15 dana bilo bezveze, izdala me je na kraju krajeva. Ja sam zbog nje odustao od prethodne sezone, a jako mi je bila potrebna ta sezona. A onda je ona ušla. Ja sam i prije toga digao ruke, ali nisam znao da će da prokocka to. Ušla je u rijaliti, potpuno sam ravnodušan – rekao je Mensur.
Nismo se vidjeli poslije raskida, nije bilo prilike da se vidimo. Ako se desi taj susret, mene ne grize savjest. Ja sam tu čist, sve što sam radio, radio sam iz ljubavi. Nisam ni u jednoj vezi bio poslije nje, nisam nikoga volio poslije nje. Odmarao sam se od tog odnosa. Sebe sam vratio psihički dosta, baš sam bio pao. Sad sam pod kontrolom i u punoj snazi. Ja nisam želio da vjerujem da će ući odmah u novi odnos, ja sam sve prije toga držao pod kontrolom. Nismo imali situaciji ni da joj se neko javi, poslije su isplivale priče da se viđala sa fudbalerima po toaletima nekim. Bitno je da se sve završilo prirodno. Ružno je postupila. To što je ušla u neke odnose, to govori o njoj. Volio bih da se unormalila. Volio bih da čujem da je sutra postala normalna djevojka koja je naučila iz svog iskustva nešto, ali očigledno ništa novo nije pokazala u odnosu na prije – dodao je Ajdarpašić.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI