Memnun Muzaferija i Nejla Keškić uljepšali noć slušateljima Kalman radija

Pobjednik devete sezone popularnog muzičkog showa “Zvijezda možeš biti ti” Memnun Muzaferija i njegova ljepša polovina Nejla Keškić uljepšali su noć slušateljima Kalman radija u emisiji Kalman boemi prethodni ponedjeljak.
Sama emisija protekla je u prelijepoj atmosferi dok su Memnun i Nejla ispunjavali muzičke želje slušateljima širom Bosne i Evrope pa sve do Amerike i Australije. Za muzičku pratnju su bili zaduženi Damir Galijašević i Ajdin Selimović.
Live na zvaničnoj fb stranici Kalman radija je bio neizbježan i ovog puta, jer vrhunsku tehniku i one koji realiziraju emisiju ima samo Kalman. Tako je Mirza Lokvančić kamerom „uhvatio“ svaki detalj koji su pratioci na ovoj društvenoj mreži mogli vidjeti, dok se Adis Smajević pobrinuo za izvrstan ton. Voditeljica i urednica emisije bila je vedra i nasmijana Edina Šukalo ,koja je o svakom gostu znala pravu historiju o njihovim karijerama, mnogobrojni slušaoci jednostavno su uživali u uživo izvođenjima velikih hitova narodne i zabavne muzike.

Između ostalog promovisali smo novu pjesmu mladog Muzaferije „Jednom se griješi“, dok je Nejla najavila da će za desetak dana svjetlo dana ugledati pjesma koju je izvela na ilidžanskom festivalu 2019. Godine a sada je zvaninčno i snimila u studiju Galaxi kod Mirze Balića.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI