Melina Džinović otkriva: „Haris neće više da pjeva!”

Haris Džinović neće da rizikuje opasnost od korone, pa već dva mjeseca odbija svaki poziv da nastupa. Uglavnom je sa porodicom, a njegova žena Melina otkriva šta se dešava i zašto se Džinović povukao u ilegalu.

Plaši se korone, nigdje ne mrda iz kuće!

Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje naše nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto toliko nas prozivaju svi za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kada mi budemo željeli – iskrena je Melina i osvrće se na svoj posao vezan za liniju ekskluzivnih haljina Hamel.
Moje haljine se prodaju svuda po svijetu u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni ’Eli Sab’ ništa ne prodaje, sve je stalo. Ne kukam, znam da će moda da se vrati u život, ali ko zna kad! Trebalo je da se održi Nedjelja mode online, ali to ipak nije uspjelo, nije to to. Šta da kažem osim da je posljednjih mjeseci trenerka glavni odjevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi i nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne. Ali dobro proći će sve ovo, nisam depresivna osoba, samo sam realna i mislim da do ljeta neće proći kriza – kaže Melina za STAR.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI