MAYA BEROVIĆ O KARIJERI: Od malih nogu se bavim pjevanjem!

Maja Berović progovorila je o svojoj karijeri, pa je priznala da se od malih nogu bavi pjevanjem.

Prvo izvođenje pjevačica je imala sa svega pet godina kada je pjevala u horu, a sa svega dvanaest godina uslijedili su prvi nastupi.

“Gradila sam karijeru polako, stepenik po stepenik. Iz godine u godinu sam se dosta mijenjala. Vodila sam računa da dosta radim kako na svom glasu, tako i na pjesmama i albumu. Uvijek sam se trudila da budem nova i da imam nešto posebno po čemu ću se istaći. Publika je najbolji sudija. Mogu reći da sam donijela na našu scenu neki zvuk koji je potpuno drugačiji i koji su široke narodne mase prihvatile sa oduševljenjem”, rekla je Maja i otkrila djelić onoga što će publici predstaviti 2. novembra na spektakularnom koncertu:

“Otvoriću koncert pjesmom “Harem” jer je to nekako najveći hit. Biće tu velikih iznenađenje i mislim da ću ispuniti sva očekivanja. U dvije godine snimila sam preko 17 pjesama i svi su pronašli svoje srce do mojih fanova i publike”, istakla je pjevačica. Sa druge strane, brojne parodije već mjesecima kruže na društvenim mrežama za čuvenu pjesmu i popularni dio u pjesmi “Ti lutaš bebo”.

“Gledala sam sve parodije na pjesmu i vidim da je mnogi nazivaju “Bebo”. Uvijek me to rasplače od smijeha. Na tviteru ima brojnih statusa na ovu temu, a ja opet mogu samo da kažem da je beba je najljepše ime”, iskrena je pjevačica.

(Happytv)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI