Marko odbio da se pomiri sa Lunom, ona završila kod psihoterapeuta?

Luna Đogani prije nekoliko dana navodno je bivšem dečku Marku Miljkoviću poslala poruku kojom mu je priznala sve što joj je na duši. Đoganijeva je od Miljkovića zatražila da se vide i popričaju, kako bi njihovoj ljubavi pružili još jednu šansu.
Luna je tada navodno bila razočarana što ju je Marko odbio, pa je završila kod psihoterapeuta kod kog je odlazila nakon veze sa Slobom Radanovićem.

– Luna ne može nikako da preboli Marka. Stalno misli na njega i na vrijeme koje su proveli zajedno. Ubijeđena je da je on čovjek njenog života i da su raskinuli zbog gluposti, pa je riješila da ga vrati po svaku cijenu. Zato mu je poslala jednu dugačku poruku kojoj je napisala sve što joј јe na duši. Zamolila ga je da se vide i da joj pruži jos jednu šansu – rekao je dobro obavješten izvor.

 Uljudno joj je odgovorio na poruku i čestitao praznike, ali naglasio da ne želi da se pomire. Napisao je da će ona uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu, ali da je najbolje da se ne viđaju. Pokušao je da je utješi riječima da je – cijeli život pred njom i da će sigurno naći nekog još boljeg od njega – rekao je izvor.

Kada je Marko saopštio Luni da ne želi da se pomiri sa njom, cijela situacija Đoganijevoj je teško pala i došla kao so na ranu.
– Baš joj je teško pao Markov hladan odgovor. Bila je ubijeđena da će pristati makar da se vide i popričaju. Sada po cijeli dan sjedi u kući i pilji u jednu tačku. Počela je ponovo da ide kod psihoterapeuta koji joj je pomogao da se oporavi poslije raskida sa Slobom Radanovićem. Prolazi kroz veoma težak period. Najveća podrška joj je majka Anabela, koja svaki slobodan trenutak koristi da bude uz nju – zaključio je izvor za Informer.

– Više nije moglo i jednostavno je puklo. Borili smo se kao lavovi, ali nije vrijedilo. Trudila sam se da ostanemo zajedno, jer se volimo i lijepo slažemo, ali džaba. Bilo je pritisaka sa svih strana. Zamisli, neki zli ljudi su mu preko Instagrama slali poruke da ga varam. Sram ih bilo! – ispričala je Đoganijeva tokom svog boravka u Zadruzi za Novu godinu.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI