Marinu Visković napao lopov

Pop pjevačica Marina Visković doživjela je pravi šok kada je prije nekoliko večeri napao nepoznati muškarac ispred kuće u kojoj živi.

Naime, Viskovićka je izašla da prošeta psa Atilu, a kada se on odvojio od nje, stariji čovjek je prišao pjevačici i pokušao da je opljačka.

– Marina je malo prije ponoći izašla iz kuće kako bi prošetala Atilu, što je njihova svakodnevna rutina. S obzirom na to da njen pas ide bez povoca, on se odvojio od Marine, dok je ona lagano šetala. U jednom trenutku čula je kako joj neko prilazi s leđa – otkriva izvor blizak pjevačici za “Alo!”.

https://www.instagram.com/p/BoZmUyxAjl7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

– Stariji muškarac povukao je Marinu za rame, a kada se okrenula, on je pokušao da joj istrgne torbicu iz ruke. U tom trenutku, ona je vrisnula od straha, jer nije znala šta je snašlo – kaže izvor i dodaje:

– Kako se Atila nalazio u blizini, kada je čuo njeno zapomaganje, zaletio se na pljačkaša i oborio ga na zemlju. S obzirom na to da je Marinina torba bila kod njega, ona mu je otela iz ruke i pozvala Atilu da krene za njom. Brzo je utrčala u svoje dvorište i nije mogla sebi da dođe od šoka – kaže naš izvor.

Iako Viskovićka već nekoliko godina trenira boks, od šoka nije mogla da učini ništa kada je pljačkaš napao, ali na sreću, njen vjerni ljubimac bio je dovoljno hrabar da joj pomogne.

– Marina je sve o nemilom događaju ispričala svom dečku sa kojim živi, a on je brzinom svjetlosti izletio ispred kapije. Međutim, čovjek koji ju je napao, uveliko je pobjegao. 

– Slučaj nisu prijavili policiji, jer su svjesni da napad nije bio isplaniran, već da je pljačkaš očigledno samo prolazio tuda, a kada je ugledao Marinu samu, iskoristio je priliku da je napadne i otme joj torbicu – objašnjava izvor.

(Nadlanu)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI