Marina Visković 10 godina se zabavljala sa ovim frajerom, a onda je sve puklo u sekundi! (FOTO)

18, June, 2018, Belgrade - Promotion of new CD "1000 lica" by singer Marina Viskovic held in restaurant Hus Hus. Marina Viskovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 18, jun, 2018, Beograd - Promocija albuma Marine Viskovic "1000 lica" odrzan u restoranu Hus Hus. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon gotovo deset godina ljubavi, pjevačica Marina Visković i Mirko Vuković, koji je svojevremeno uhapšen u akciji “Ares” zbog nelegalnog posjedovanja oružja, navodno su raskinuli vjeridbu, iako su mnogi očekivali da će uskoro stati na “ludi kamen”.
Marina Visković je poslije čitave decenije u vezi sa Mirkom ponovo slobodna, a o ovome još uvijek ne želi da govori javno.

– Marina i Mirko su godinama živjeli pod istim krovom. Mislili smo da će do kraja života ostati zajedno, ali su se u posljednjih godinu dana dosta udaljili. Svako je vodio svoj život, a kada su bili zajedno, uglavnom su se svađali. Čak im se dešavala da se podžapaju pred prijateljima – rekao je jednom prilikom kućni prijatelj bivšeg para za domaće medije.

Pošto se situacija među njima nije poboljšavala, odlučili su da je rastanak jedini izbor.
– Netrpeljivost među njima je rasla iz dana u dan. Razgovarali su nedavno i zaključili da tu nema više ljubavi. Zato su riješili da se rastanu kao razumni ljudi. Ostali su u dobrim odnosima, jer su ipak sve i svašta prošli zajedno za ovih deset godina. Mirko je rekao Marini da može da se osloni na njega za šta god da joj treba – prenosili su domaći mediji.

Pjevačica nije željela da priča o ovome i generalno o svom privatnom životu, a sa Mirkom ju je prije skoro deset godina upoznala Svetlana Ceca Ražnatović.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI