MARINA TUCAKOVIĆ SE OGLASILA PRVI PUT POSLIJE DUŽE MEDIJSKE PAUZE

Najpoznatiji i najpopularniji tekstopisac na ovim prostorima, Marina Tucaković, mjesecima unazad borila se sa opakom bolešću, ali se, na sreću, sada uspješno oporavlja, što je obradovalo njenu porodicu, ali i mnogobrojne prijatelje.

U emisiji “Premijera – Vikend specijal” Marina se uključila telefonskim putem i otkrila kako se sada osjeća:

Dosta bolje, ne mogu da kažem da je sve kao što je bilo, ali nije loše – rekla je Marina, a onda su se svi osvrnuli na njenu saradnju sa Svetlanom Cecom Ražnatović i njen novi album.

Ne pitajte me to, pitajte me nešto drugo (smjeh). Teško nalazimo nove pjesme, ali snaći ćemo se. Ja uvijek imam svoj stil. Pratiću ono što iz mene izađe, da li će biti u novom ruhu ili ne, vidjećemo. Meni je uvijek najlakše bilo da pišem za najveće. Najlakše vas diže, a s druge strane imate veliku odgovornost. Nije stvar samo do mene, stvar je do autora. Pomaže i sin – kaže Marina.

Marina je otkrila i kako Ceca reaguje kada joj pročita neki novi tekst, ali i o čemu razgovaraju kada završe sa poslom:

Ceci se uglavnom sve sviđa, barem je do sad tako bilo. Ona je potpuno iskrena. Divno izgleda danas, lijepo se obukla, kao djevojčica. A kad privatno razgovaramo, otprilike pričamo o tome šta koju boli (smjeh) – rekla je Marina, na šta je Ceca dodala da šuti jer “treba ponovo da se uda”.

I Ceca je veoma radosna što se Marina vratila poslu, a u “Premijera – Vikend specijalu” je otkrila da bez nje ne može da funkcioniše.

Zadnjih 25 godina smo nerazdvojne poslovno i ne mogu bez nje da funkcionišem. Ali smo isto tako bliske i privatno. Pogodi te kad vidiš da se razbolio neko koga ne znaš, a još više kada je to neko tvoj blizak, onda daješ sve od sebe da pomogneš, ali na kraju je sve to u Božjim rukama – zaključila je Ceca.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI