Marina Tucaković o teškoj situaciji: “LIJEKOVI SU JAKO SKUPI, NIKO MI NE POMAŽE SA ESTRADE!”

0
5

Tekstopisac Marina Tucaković se gotovo dvije godine bori sa opakom bolešću, otkako joj je u februaru 2018. dijagnostikovan rak. Ljekari su joj tada spasli život i otklonili tumor, a od tada je prošla kroz mnoge faze liječenja.

– Sa Cecom sam super i nas dvije nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umjesto njega – rekla je Marina i dodala da se oduvijek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima.

– Ne znam da li je Ceca zamjerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vrijeđam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvrijedi – rekla je Marina i otkrila kako se u vrijeme pandemije snalazi za lijekove koji su joj neophodni i koji su veoma skupi.
– Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret – iskrena je Marina. Kako kaže, ne zamjera ni estradnjacima kojima je napisala mnoge hitove, a koji su prestali da joj se javljaju otkako se razboljela.

Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zamjeram. Sve je to ljudski i sve je to normalno – poručila je Tucakovićka.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI