Marina Tucaković će biti sahranjena za desetak dana

Marina Tucaković izgubila je bitku poslije teške bolesti u 67. godini. Ona je, kao najpoznatiji  tekstopisac, posljednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gdje je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Marinina posljednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana. Ipak, datum sahrane se odlaže kako bi Aleksandar Radulović Futa, najveća ljubav čuvene Marine, prisustvovao njenom ispraćaju na vječni počinak.

Naime, Futa je zaražen korona virusom, i trenutno se nalazi u samoizolaciji u svom stanu na Vračaru. Kako saznajemo, sahrana će se najvjerovatnije održati za desetak dana, kada bi se Radulović oporavi od korone i kako bi najbliži mogli da isprate Marinu na vječni počinak.
Podsjetimo, Futa se kroz suze oglasio za medije nakon vijesti o Marininoj smrti riječima: ”Istina je”, čime je potvrdio najtužnije moguće vijesti – da njegove drage više nema.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI