Marija Šerifović na Koševu ili Grbavici

0
3

Iako pojedini mediji uveliko najavljuju da će Marija Šerifović 23. juna održati koncert na sarajevskom stadionu Koševo, iz Centra za sport i rekreaciju nismo dobili potvrdu ove informacije.

– Njeni menadžeri još kalkuliraju. Ako se desi koncert, bit će to krajem juna, a da li su se odlučili za Koševo, potvrdit će nam, kako su kazali, u nekom kraćem roku – rekla je Jasmina Polić, direktorica Centra za sport i rekreaciju, koji upravlja stadionom Koševo.

S druge strane, u javnosti se pojavila informacija da bi, umjesto na Koševu, Šerifović trebala nastupiti na stadionu Grbavica.

– Istina je da su pregovarali i s predstavnicima stadiona Grbavica i da postoji i ta mogućnost. Najviše kalkuliraju zbog finansija, ali vjerovatno i prostora. Njeno lično opredjeljenje, koliko znam, je Koševo, a s duge strane dosta se pita i tim koji sve to organizira – govori nam Polić.

Kada smo kontaktirali FK Željezničar kao vlasnika stadiona Grbavica, kazali su nam da su špekulacije neistinite.

– Mi nemamo tu informaciju. FK Željezničar kao vlasnik stadiona Grbavica nije upoznat s ovim navodima. Neoficijelno možemo poručiti da ne pregovaramo s timom Marije Šerifović – kazali su nam iz Službe za odnose s javnošću FK Željezničar.

(Avaz)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI