MARIJA ŠERIFOVIĆ ISKRENO O MUZIČKOM TAKMIČENJU! Smučile su mi se “Zvezde Granda”!

Marija Šerifović kaže da više nije mogla da izdrži rasprave među članovima žirija i da je zato zahtijevala od Saše Popovića da promijeni koncept muzičkog takmičenja da bi ona bila u žiriju.


Pjevačica Marija Šerifović otvoreno je priznala da su joj se smučila snimanja emisije “Zvezde Granda”! Pop zvijezdu nervira što se njene kolege Jelena Karleuša i Aca Lukas stalno svađaju!

S obzirom na to da više nije htjela da sluša njihove rasprave, Marija je uslovila Sašu Popovića da promijeni koncept emisije, inače bi odbila da i ove sezone bude član žirija. Od sada će svaki član žirija imati svoju grupu kandidata kojima će biti mentori, pa će tako sukobi biti izbjegnuti.

– Drago mi je da su svi moji zahtjevi i molitve uslišeni, jer u suprotnom ne bih prihvatila da učestvujem u projektu. Jedina ja smijem da kažem ono što cijela ekipa misli, a to je da su nam svima dosadila snimanja puna rasprava. Koga je više briga da gleda i sluša kako se svađaju Jelena Karleuša i Aca Lukas, ili bilo ko drugi – rekla je Šerifovićka.

Jedina pobjednica Srbije na Evrosongu otkrila je da je bila uključena u promjene u popularnoj emisiji:

– Hoću da “Zvezde Granda” budu opet pravo muzičko takmičenje i da akcenat ne bude na svađama, nego na učesnicima. Zato ćemo ove sezone biti u ulozi mentora takmičarima.

Pjevačica objašnjava da će se tek sada vidjeti ko je od svih njih zaista muzički obrazovan.

– Hajde da svi ti članovi žirija koji govore da su ne znam kakvi stručnjaci svom kandidatu pokažu šta znaju i nauče ih nečemu. A ne da samo blebeću u prazno. Ono što sada smijem da otkrijem je da će najbolji pjevači biti kod mene i to me raduje – izjavila je Marija.

Karleuša se takođe raduje što će biti mentor mladim nadama:

– Sve što sam željela je konačna mogućnost da se stvarno napravi prava zvijezda od nekog od takmičara, sada je omogućeno, vidjećete – poručila je Karleuša.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI