MARIJA BULAT IZBAČENA IZ ZADRUGE: U studiju je nije dočekao muž!

0
57

Nakon samo osam dana provedenih u “Zadruzi” Marija Bulat sinoć je napustila velelijepno imanje u Šimanovcima. Nju je u studiju sačekala voditeljica Dušica Jakovljević, kao i prijatelj Pavle Jovanović, ali ne i suprug pjevač Marko Bulat.

Čim je ušla u studio Marija je očekivala da će vidjeti supruga, ali on se nije pojavio.

– Nije – osmjehnuo se Pavle.

– Pavle mi je rekao prije ulaska, ako te vole ljudi u kući, ne voli te publika. Malo sam se ogriješila o neke ljude, mislila sam da su drugačiji. Izaći ću bogatija za jedno desetak poznanstava. Jovana, Čorba, Aleksandra, o njoj sam promijenila mišljenje – otkrila je Marija, koja je istakla da smatra da u kući ne postoje ljubavne veze.
– Mislim da se neke stvari na silu pričaju. Kada svi prespavamo, dođe neko pitanje… Ša je stariji od Tare, voli svoju ženu. Od Tare se ne odvaja jer ona ne želi od njega, a on nju gleda kao drugaricu. Nema snage zdravstveno. Tara mi je rekla da je pokušala da se skloni, onda ih zadrugari napadnu što se sklonila. Ja zaista nisam primjetila da se tu nešto dešava. Tara je takva, legne pored svakog, štipa svakog – govorila je Marija, koja je rekla da je jedini sukob imala sa Necom i da je on i dalje nervira.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI