MAJA BEROVIĆ O NASTAVKU SARADNJE SARADNJE SA JALOM I BUBOM

Jedna od najpopularnijih pjevačica domaće javne scene, Maja Berović, gostovala je  u autorskoj emisiji Lava Pajkića, “Kontravizija”.

Ona je ovom prilikom otkrila da se veoma temeljno priprema za veliki koncert u “Štark” areni, koji je zakazan za 2. novembar. Maja je istakla da svoju saradnju sa poznatim reperima Bubom Korelijem i Džalom Bratom neće prekidati:

– Meni muziku rade sada Džala i Buba, mi se svakodnevno družimo, oni me znaju, znaju šta volim i šta me radi. Nisu imali problem jer me poznaju i uvijek smo se do sada slagali. Svaka moja pjesma ima poruku. Počevši od pjesme “Devojačko prezime” koja je imala jaku poruku upućenu ženama, pa sve do sad – rekla je Berovićka i dodala:

– Saradnja nam je odlična još od pjesme “To me radi”, pronašli smo se, energije su nam se poklopile, znamo se. Nešto što je dobro nema potrebe da se mijenja.

Voditelja je interesovalo kako je nastao naziv za njenu pjesmu “Bebo”, koja se ustvari zove “Neka stvar”, ali ju je publika preimenovala.

– Uvijek smo se stalno šalili “Bebo, bebo” između sebe, tako se i rodila ta pjesma – navela je Maja.

Pjevačica je svoju karijeru gradila isključivo na hitovima i dobrom glasu, dok su mnoge njene kolegice postale poznate po brojnim skandalima.

– Ja sam se od početka karijere bavila samo muzikom, dobrom pjesmom, spotovima. Nisam se bavila drugim stvarima niti me to zanima – rekla je Berovićka u “Kontraviziji”.

(Pulsonline)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI