Maca Arsov sarađivala sa najboljim timom na pjesmi “Amanet”: Bane Opačić i Dejan Miličević su veliki profesionalci (VIDEO)

Sve lijepo u životu često se desi neplanirano i spontano, a upravo tako je došlo do snimanja nove jesme “Amanet” koju je pjevačica Maca Arsov predstavila publici. 

-Slušala sam pjesme autora Baneta Opačića, od tekstova koji su vrhunski do muzike, tako da sam ga riješila pozvati. Čovjek je veliki gospodin, nemam riječi. Rekao je da će pjesmu za mene “skrojiti kao kaput”. Kada je napisao pjesmu, otišli smo do njega, i moram reći svidjela mi se “na prvu”. Mislim da će se mnogo ljudi pronaći u pjesmi “Amanet” jer mnogo je takvih tužnih sudbina, kaže za naš portal Maca Arsov.
Pjevačica kaže da je pjesma završena za mjesec dana, a aranžman je radio Mario Pajić koji inače svira u bendu Marije Šerifović. Maca je za ovu numeru odabrala velike i dokazane profesionalce što se također može vidjeti i u spotu koji potpisuje Dejan Miličević.

-Ja sam prezadovoljna zaista, Bane kao da nije sa ove planete, čovjek koji radi samo hitove, a svaka njegova pjesma je jedna priča, ima početak i kraj. Također sve najbolje mogu reći i za Dejana Miličevića i njegovu sjajnu ekipu uz koju sam uživala. Sigurna sam da će publika dobro prihvatiti “Amanet”, a zatim radimo i narednu pjesmu.

(Estradnjaci)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI