Luna Đogani iskreno o porodičnim odnosima nakon izlaska iz “Zadruge”

0
12

Luna Đogani  bila je gošća Ognjena Nestorovića u emisiji “Premijera – Vikend specijal” gdje je govorila o svom učešću u Zadruzi, odnosu sa roditeljima i dečkom, ali i planovima za budućnost. Pored toga, ona je ispričala i o čemu je razgovarala sa sestrom Ninom Đogani, a u jednom trenutku, dok je govorila o njoj, zadrhtao joj je glas.
– Pa veoma je ozbiljno bilo, sada kada sam izašla, neke stvari su mi jasnije. Ali neke su i olakšavajuće, jer sam mislila da će biti gore i da me niko neće razumjeti. Ali desilo se da me mnogi razumiju i drago mi je da nemam osudu ljudi, pogotovo onih koji me poznaju. Oni koji je trebalo da ostanu u mom životu, ostali su, oni koji nisu, otišli su. Moja greška je bila što sam uopšte ulazila da bih nešto pokazala. Prvi moj razlog ulaska tamo je da sačuvam svog partnera, ja kad sam vidjela da on može da mi pobjegne, meni je to bilo kao: “Ne, ja njega volim, moram da ga zaustavim” – rekla je Luna i dodala:

– Ne krivim nikoga jer ne bih voljela da mene neko krivi, ali neke stvari trebalo je da budu drugačije. Mojoj Nini je tek najteže i to mi je mnogo žao. Najviše sam se brinula za nju, znam koliko njoj padaju teško svađe mame, tate i mene. Pitala sam je da li mi nešto zamjera, Nina je zrela djevojčica, rekla mi je sve, nije ljuta na mene, ona voli sve nas, ali joj pada što su oni u teškim odnosima. Vidjela sam je skrhanu, ja sam uključila neki klip gdje se mama i tata svađaju, ona je počela da plače. Mnogo sam slaba na nju.

Luna je istakla da je ponosna na Marka Miljkovića, te da planiraju oboje da se povuku na neko vrijeme.
– Kada sam izlazila rekla sam Marku da zbog mene spusti loptu, da se ne svađa i ispoštovao me je. Rekla sam mu: “Oni su moji roditelji, kakvi god da su”. Meni je žao što ljudi misle da ja stajem na nečiju stranu. Ja ću možda biti sutra sa Markom ili ne, ali oni su moji roditelji. Što se tiče Marka, naravno da neke stvari nije trebalo da uradi. Nisam ljuta na Marka, ponosna sam na njega i jedva čekam da izađe. Ni za koga neću glasati, sve ih volim i ne želim da budem u tom fazonu, ali ko god da pobijedi, zaslužio je – rekla je Luna i dodala:

– Dalje, neko vrijeme ću se povući, to će biti neko vrijeme koje meni odgovara, mjesec, dva, tri, umorila sam se, psihički moram da se dovedem u red. Ne bi trebalo da se niko stidi da potraži pomoć stručnog lica, meni je zaista potreban odmor, odlazim na jedno mjesto na neki duži period čim svi izađu iz Zadruge, neće biti telefona, bilo kakvog kontakta sa javnošću. Marko će biti dio toga. Ja osjećam da je Marko moja podrška, bio je tu i kad sam najbolja i kad sam najgora, i da ne budemo zajedno, uvijek će biti osoba u životu koja može da računa na mene. Imamo mnogo planova i jedva čekam da ih realizujemo. Ja planiram da od septembra nastavim tamo gdje sam stala. Imam jednu pjesmu, snimana je prije Zadruge 3, a opet je sudbinska, opisuje mene, zove se “U kontri sam”, kakva sam kad sam ljuta, sretna, sve ono što ste gledali u Zadruzi.

(Nadlanu)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI