Lukas otkriva zbog čega je izdao autobiografiju “Ovo sam ja”

Ako je sloboda pravo da se ljudima kaže ono što ne žele da čuju, onda je Aca Lukas jedan od slobodnijih ljudi sa javne scene. 

Nakon što je objavio autobiografsku knjigu “Ovo sam ja” najbolji folker Balkana Aca Lukas istakao je zbog čega je napisao knjigu i da li će čitaoci moći da uživaju u još nekom njegovom štivu.

– Ne očekujte od mene bilo koje drugo dJelo, nemam namJeru da postajem pisac, imam svoj posao koji mi super ide – ističe pJevač i dodaje zbog čega je nastala knjiga.
– Mislio sam da imam materijala da napišem jednu ovakvu kjnigu, htIo sam da je napišem. Fanovi su tražili nešto ovako od mene, a i saradnici su smatrali da je vrijeme da je izdam – ističe pjevač u emisiji “Novo jutro” na TV Prva i dodaje zbog čega je posebno ponosan na svoje nasljednike:

– Imam četvoro djece koji ne puše, ne drogiraju se, ne piju i na sve to imaju normalne poslove. Ponosan sam na to koliko su pametni i lijepo vaspitani – rekao je folker u čijoj muzici uživa cijela Evropa i dodaje da ni sam nije vjerovao da će njegova autobiografija izazvati ovoliku buru javnosti.

(Alo)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI