LJUBA BIJESAN NA DARKA ŠTO GA NAZVAO MATORCEM, A EVO ŠTA LAZIĆ KAŽE O TOME

Pjevač Ljuba Aličić u jednom od posljednjih intervjua nije štedio kolege, a prvi na tapetu bio je Darko Lazić za koga je rekao da nikada neće pjevati kao on, te i da je ljut što ga je nazvao “matorcem”.
– Darko je dobar pjevač, koji je pobijedio s mojim i Šabanovim pjesmama. Bio mi je drag, ali ne znam zašto se toliko promijenio. Dolazio je ovdje u Šabac svaki drugi dan, a meni se nije javio, iako smo dobri i znam mu roditelje. Od jednog gazde u Hamburgu sam čuo kako kaže: “Darko me ubi, stalno mi traži novac za drogu.” Ja sam zanijemio. Darka više neću cijeniti i poštovati jer je rekao da sam sujetni matorac. Ne mogu da budem sujetan jer sam mnogo bolji pjevač od njega. Da se rodi ponovo, neće pjevati ni približno kao ja. Pitali su me više puta što se Darko drogira. Šta ja ljudima da kažem? Bio sam mu na proslavi kad je dobio sina, pjevao sam sat vremena, a poslije čujem da sam mu pokvario veselje. Neka mu je na čast – tvrdi Ljuba Aličić u intervjuu za magazin “Svet”.

Naime, Darko je sinoć gostujući u “Amidži šou” istakao da među njima nije desila nikakva svađa, te da on Ljubu jako cijeni i poštuje.
– Ja znam šta se provlači po novinama, ja zaista sa tim čovjekom niti sam imao svađu, niti smo se zamjerili. Vidio sam te natpise u novinama i sad je zdrava distanca. Imam informaciju da to jeste tačno što je bilo u novinama, ali ja za tog čovjeka nemam šta loše da kažem, volim njega, volim njegove pjesme i to je to – rekao je Darko.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI