Lepa Lukić otkrila detalje iz prošlosti: Htjela da se ubije zbog njega…

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić ne krije da je imala veoma turbulentan ljubavni život, a gostujući u emisiji “Zvezde Granda Specijal”, otkrila je detalje o kojima do sad nije govorila.

Ona je ispričala da je sa 16 godina htjela da se ubije zbog zabranjene ljubavi, a u sve u cilju zastrašivanja njene majke.

“Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htjela sam da se ubijem zbog njega, da se objesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam”, ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo, prenosi grand.online.
“On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i vidjela ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsjekle, nisu moje bile (smijeh), ali prođe to… To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim”, rekla je Lepa.

Podsjećamo, Lepa se četiri puta udavala, a o svom ljubavnom životu nedavno je za Grand Online izjavila:

“Ja sam bila mnogo voljena žena, voljela sam i bila sam još više voljena. Muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo – bilo je”.

(Prva.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI