Lepa Lukić napunila 81, pa otvorila dušu!

0
7

Lepa Lukić je proslavila svoj 81. rođendan, a otkrila je kako provodi svoj divan dan.

Naime, Lepa je odlučila da ove godine ipak ne pravi proslavu.

“Ma kakvi da proslavljam, proslavljala sam godinama. To djeca proslavljaju”, rekla je pjevačica.
Od kolega joj još uvijek niko nije čestitao rođendan, jer, kako kaže, oni to ne praktikuju i ne pamte kome je kada rođendan. Tokom svog života postigla je mnogo toga, nju svi vole. Ističe da ove godine nema želja.

Budući da Lepa nema djecu, prije desetak godina se u jednom rijalitiju vezala za lutku, kojoj je dala ime Milica. Pjevačica otkriva da je ta lutka dan danas kod nje, ima svoj krevetac, i njih dvije zajedno spavaju.

“Milica je tu i dalje, pa nisam ja nju bacila. Nisam ja nju uzela da bih je promijenila, nisam luda. Milica je smještena u spavaćoj sobi gdje ja spavam, ima svoj krevetac”, kaže Lepa.

Obzirom da se u javnosti proširila informacija da će Lepa u svom testamentu pomenuti samo svoju mačku sa kojom živi, sve je zanimalo da li je to istina.
“Bože, pa otkud vam to? Nisam ja to izjavila! Ja sam ovako izjavila: ”Ja imam macu koju neizmjerno volim, ali sam napravila testament da sve ostavljam mom bratancu. A uslov je da se brinete o maci, ako ja odem prije nje, a ne da mi crkne!”. Da mi gledaju macu, a ne mački da ostavljam”, izjavila je legendarna pjevačica, a potom nastavila da na svoj način uživa u divnom danu.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI