Lepa Lukić ispričala anegdotu sa nastupa u kafani: Dečko je li ti mene slušaš?

0
17

Legendarna pjevačica narodne muzike Lepa Lukić priznaje da nije zaljubljenik u modernu tehnologiju i da se ne snalazi na novom telefonu, a isto tako ne voli ni ljude koji stalno gledaju u mobilni.

Povodom toga, ispričala je jednu anegdotu iz restorana u kojem je nastupala, kada joj je za oko zapao mladić koji nije ispuštao telefon iz ruku.

“Ja sam pjevala četvrtkom kad smo držali restoran na Zvezdari i stvarno je bilo puno kao šibica, da prosto pomognem mom bratancu, ne da pjevam za pare. Počinjem ja da pjevam, jedan mladi momak sjedi za stolom sa njih šestoro. On prekrstio nogu i čvrka telefon… Čvrk, čvrk… Ja kažem: “Dečko, jesi ti došao da slušaš muziku ili da čvrkaš telefon? Nema smisla, kao da me ne primjećuješ, a došao si kobajagi da me slušaš”. Ja to malo iz šale, i on prestade odmah, i ja se vratim tamo da pjevam, i samo što sam se okrenula, a on ponovo. Kažem: “Vidim ja”, a on se smije”, prisjetila se Lepa, koja je poznata po svom vedrom duhu i zbijanju šala.
Inače, Lepa je otkrila i da ima novi telefon, ali da ne zna da ga koristi i da je uopšte ne zanima da nauči da ga savlada.

“Mene to nervira, ja recimo poruke ne znam da šaljem, niti me zanima, ko hoće da me nađe, on će da me nađe”, iskrena je pjevačica za “Grand online”.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI