Lepa Lukić iskreno o samoći u vanrednom stanju: “Plakala sam zbog Snežane Đurišić!”

Lepa Lukić je kao i mnogi ovih dana u samoizolaciji, odnosno u svom domu.
Kao odgovoran savjestan građanin, pridržava se svih mjera i savjeta stručnih lica, budući da su zvog ovog opasnog virusa, kako je poznato, najugroženije osobe starije od 65 godina.

Mnogi su se zapitali ko joj, u ovim teškim danima za sve nas, pomaže i vodi računa o tome da ima sve neophodno za normalan život.

“Dobro sam, kod kuće sam i slušam sve što kažu, a i gdje ću kad je prazno sve i ne bih da riskiram. Nemam zalihe, to mi je ružno prema drugima, da mislim samo na sebe. Prijateljica iz Kaluđerice, koja je mlađa, dolazi i donosi mi namirnice”, rekla je Lepa, koja je posebno istakla da joj je svoju pomoć ponudila kolegica Snežana Đurišić, koja je se sjetila u ovim teškim danima i time je potpuno ganula.
“Plakala sam jutros pola sata zbog Snežane Đurišić, ona mene voli od svoje 9. godine i zvala je da me pita treba li mi nešto. Sjetila se da treba da budem u kući, pa mi je ponudila da donese šta mi treba. U pola tri će mi Snežin sin Sloba donijeti hranu za mačke, samo to nisam imala. Kaže Sneža meni: “Imaš mene, ne treba nikog da zoveš”. Njen sin je tu za mene. Znala sam da je Sneža čovjek, ali me posebno raznježila što se sjetila mene”, rekla je Lepa.

Potom je dodala i da je oprezna budući da je imala iskustva i sa lopovima, koji su joj prije nekoliko godina upali u stan dok je spavala i odnijeli veću sumu novca.

“Takođe se javljaju volonteri, dolaze na vrata, ali ne znam ko su, tako da samo one koje ja pozovem – njima mogu dati novac da kupe šta treba, da me neko ne prevari”, rekla je Lepa na kraju razgovora.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI