Lepa Brena u novi stan od pola miliona ulaže bogatstvo

Pjevačica Lepa Brena i nekadašnji teniser Boba Živojinović prošle godine su kupili veći dio sprata u kuli koja se gradi u luksuznom naselju na Novom Beogradu.

S obzirom na to da se njihov stariji sin Stefan Živojinović odvojio od njih u svoj stan, kao i Bobin sin iz prvog braka Filip Živojinović koji se skućio sa suprugom Aleksandrom Prijović, poznati bračni par imao je namjeru da proda vilu na Bežanijskoj Kosi i promijeni adresu stanovanja. Međutim, za sada su odustali od prodaje, a u međuvremenu su pazarili skupocijenu nekretninu od pola miliona eura koja još uvijek nije kompletno gotova.

Brena i Boba kada borave u Beogradu idu bar do tri puta nedjeljno da nadgledaju kako ide idu radovi i dokle je sve stiglo. Konstantno su na vezi sa majstorima i arhitektama jer žele da sve bude bez greške.
Prema našim saznanjima, Brena je u opremanje stana odvojila skoro čitavo bogatstvo, a najvjerovatnije će enterijer biti uređen po feng šuiju.

„Po savjetima stručnjaka, dekoratera i arhitekata pjevačica ima namjeru da novi dom opremi na najboljem mogućem nivou. Iz svoje karingtonke prebaciće samo najneophodnije stvari, ali i drage uspomene, medalje, nagrade, predmete… Ona želi da sve bude novo i kvalitetno, pa samim tim da se osjeća mirno i spokojno. Sve prostorije biće okrečene u „jin“ boje, odnosno u crnu, plavu, ljubičastu i bijelu. Te nijanse pomažu u kreiranju mirnog ambijenta. Takođe, one osvježavaju um i tijelo“, otkriva naš izvor.
Inače, Brena i Boba planiraju da jedan dio naprave samo za njihovog najmlađeg sina Viktora, koji će takođe imati svoj komfor i udobnost. Viktor je inače više puta viđen u novoj zgradi sa majstorima, čak je i na svoj Instagram profil objavljivao fotografije sa tog mjesta, odakle se pruža pogled na cijeli Novi Beograd.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Brenom i Bobom, ali nisu se javljali na telefon do zaključenja ovog broja.

Oni su trenutno u Dubaiju, pa očigledno imaju ljepše i preče stvari nego da gledaju u telefone.

(Nova.rs)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI